Bygg fritidshus på Gotland

Drömmer du om ett fritidshus på Gotland? Det är du inte ensam om. Gotland är en fantastisk ö med mycket aktiviteter under sommaren. Det är en lika härlig ö även på vintern, men något lugnare med mindre turister. Med ett eget fritidshus på Gotland har du alltid ett ställe att bo på när du är på besök. Alternativt en extra inkomst genom uthyrning när du själv inte använder stugan. Läs mer om allt som finns att hitta på i Gotland här.

Eget fritidshus på Gotland

Genom att köpa en mark och sedan bygga eget kan du designa ditt fritidshus precis som du önskar. Är man inte byggare kan man ta hjälp för att bygga sitt Originell fritidshus gotland genom en erfaren byggfirma. Byggföretaget hjälper dig från första spadtaget på marken tills ditt nya hus står färdigt på tomten. Byggfirman kan hjälpa till med:

Bygge av fritidshus

Designa ditt eget drömhus och låt byggfirman bygga upp det åt dig. Detta inkluderar husgrund. Vill du bygga hus på andra ställen än Gotland kan de självklart hjälpa till även med det.

Montering av monteringsfärdiga hus

Har du hittat drömmarken men inte är intresserad av att rita upp husen själv, finns det flera olika färdiga modeller att välja på. Byggfirman hjälper dig sedan att montera huset på plats.

Renoveringar

Äger du ett hus som behöver renoveras kan byggföretaget självklart hjälpa dig med även detta. Allt från helrenoveringar av ruckel till renovering av enstaka rum.

Tillbyggnader

Saknar din bostad en balkong, altan eller annan form av uteplats? Byggföretaget hjälper gärna till att skapa en uteplats åt dig som du kan spendera sommaren på.

Samarbete med VårgårdaHus

Vill du påskynda processen och inte känner att du behöver designa ditt fritidshus från scratch har byggfirman ett nära samarbete med VårgårdaHus. De producerar monteringsfärdiga hus. Detta innebär att du kan ha ditt nya fritidshus på Gotland färdigt på nolltid, så länge du äger en mark. Byggfirman hjälper till att bygga enligt deras modeller, inklusive husgrunden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *