Catering av libanesisk mat i Stockholm

Du är själv från Libanon och älskar den mat som din mormor och mamma lagat åt dig genom åren, och nu vill du bjuda dina svenska vänner på libanesisk catering i Stockholm. Eftersom du är medlem i en libanesisk förening kan du hyra den lokal som används för de träffar och fester du har där med dina landsmän. Du har även en god vän som erbjuder catering av libanesisk mat i Stockholm, du kontaktar honom för att diskutera ett trevligt upplägg med god mat, efterrätt och dryck. Du har räknat med att du kan bjuda ungefär femton personer i olika åldrar. Du vill att vännerna och vissa av dina arbetskamrater ska kunna få smaka och njuta av den goda maten som det bjuds på i ditt hemland. Den restaurang din vän äger en av de Främsta catering libanesisk Stockholm och han har många trevliga förslag på goda rätter att ge dig.

Trevlig libanesisk catering i Stockholm

Du och vän diskuterar olika maträtter, i Libanon bjuds det oftast på många små rätter, de är väl tilltagna, så du kan vara säker på att dina vänner blir mer än mätta. Maten kommer att levereras till den adress du uppgivit och i god tid innan dina vänner kommer. Alla vänner du bjudit tycker att det ska bli spännande att få smaka på alla libanesiska delikatesser, vissa har ätit det förut och andra inte.

Lyckad libanesisk fest

Du har förberett noga inför festen där du ska bjuda på god libanesisk mat via en catering i Stockholm och nu är dagen inne. Du har sagt till dina vänner att helst inte äta innan eftersom de lär bli rejält mätta av alla smårätterna. Festen blir riktigt lyckad och alla åt sig mätta och belåtna. En av dina vänner är från ett annat land och hon lovade att nästa gång ska hon bjuda på mat som är typiskt för hennes land.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *