Stockholm är den stad med absolut flest städfirmor och det har lett till att priset på kontorsstädning r väldigt högt. Kollar man på Städer som Göteborg, Malmö eller Linköping så är inte priset i närheten av vad det ligger på i Stockholm. Stockholms städfirmor håller även betydligt mycket högre kvalité än vad de övriga städernas städfirmor gör. Stockholm är en av Europas tekniska center och har många kontor där stora företag får hyra sig in. De kontor behöver kontorsstädning med jämna mellanrum som andra kontor i Stockholm även behöver. Trycket är därför extremt stort på varje städfirma som utöver dessa kontor har tiotusentals villor och lägenheter att slåss om.

Vad kostar kontorsstädning i Stockholm?

Priset för en enskild kontorsstädning i Stockholm skiljer sig från projekt till projekt. Det är en relativt komplicerad fråga att ge svar på som du kanske förstår och det ska vi försöka oss på i den följande delen. Om ett kontor är stort så betyder det självklart att priset är högre, samt vice versa. Det behöver inte enbart vara storleken som spelar någon roll utan om ett kontor väljer att inte städa toaletterna blir kostnaden billigare. Det är av samma anledning som det blir dyrare om ett kontor behöver få sina fönster putsade samtidigt.

Vilket företag har mest erfarenhet?

I Stockholm är det utan tvekan Söder om Söder som besitter mest erfarenhet av kontorsstädning i och med deras många år i branschen. De har även ett unikt tillvägagångssätt som de har utvecklat i samband med deras samarbetspartners. Det företaget har valt att göra är att erbjuda en helhetstjänst till sina kunder där de tar ansvar för rubbet på kontoret till ett lägre pris. Det är fördelaktigt för alla inblandade och någonting som deras kunder uppskattar stort.

För en kostnadsfri offert så bör du kontakta söder om söder så snabbt som möjligt. Då kommer de ut och räknar på ert kontor och lämnar en ärlig offert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *