Om du ska ta en lunch i Stockholm är det alltid viktigt att innan titta på menyn så att inte pengarna springer iväg. Det finns alldeles för många lunchrestauranger i Stockholm som har god lunch, men till ett alldeles för högt pris. Denna centrala lunchrestaurang är dock känd för att erbjuda god lunch och frukost i Stockholm till billiga priser. Det har lett till att de har lyckats att få flertalet priser som godast lunch i Stockholm och i de flesta ögon är det välförtjänt. I mina ögon så är de lätt värda minst två stjärnor från Michelin.

Kostnaden för en lunch i Stockholm

Priset för en härlig lunch i Stockholm skiljer sig från hak till hak. Detta ställe har en lång erfarenhet av att lägga sig kostnadsmässigt under sina konkurrenter, och det ironiska är att deras namn även är Haq! På deras meny kan du under frukost- och lunchtimmarna hitta allt ifrån svenska älgköttbullar till sill i Tacos-format. Lunchrestaurangen stoltserar med sitt underbart unika koncept som har varit att erbjuda svensk husmanskost som smårätter. Det är i mina ögon unikt och något som deras kunder har uppskattat stort! Alldeles för många restauranger i Stockholm har följt andra mallar när det kommer till att servera mat vilket är tråkigt. Det är därför roligt att se några tänka utanför boxen och erbjuda originalitet över något annat!

Vart i Stockholm ligger Haq?

Haq hittar du i centrala Stockholm liggandes på västra järnvägsgatan 11 i centrala Stockholm vid Stockholms Centralstation. När det kommer till att kombinera frukost med yoga så erbjuder Haq ett fräscht koncept som få restauranger klarar av att konkurrera med. Om det inte är nytänkande så vet jag inte vad som är. Jag rekommenderar att prova lunchen för dig själv i Stockholm så kan du komma med dina egna recensioner. Jag lovar dig att du inte kommer att bli missnöjd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *