I Solna finns det inte mycket mer än en sak so betyder någonting för alla målare och det är att vara AIK:are. Vikten av att så som målare i Solna sponsra AIK är helt otroligt. Speciellt i tider som dessa när det inte går lika bra för fotbollslaget och de behöver all hjälp som de kan få. Det är med andra ord ett perfekt läge för denna målare i Solna att kliva in med externt kapital i föreningen som behöver det och hjälpa de upp till toppen! De har arbetat länge för att få denna chansen att kliva in som ny huvudsponsor till fotbollslaget och nu har det äntligen börjat löna sig.

Målare Solna – arbetet i trappuppgångar

Solna är en kommun med mycket hyresrätter och bostadsrättsföreningar vilket gör att det finns en stor marknad som målare att rikta in sig mot att arbeta med trapphusmålningar. Det är exakt vad denna professionella målare från Solna har gjort under de senast åren och i min värld har han lyckats väldigt bra. De har blivit en branschledande aktör när det kommer till att måla dessa beundransvärda trappuppgångar som finns i Solna. Där har det blivit konstverks om i många avseenden är vackrare än de som finns på Östermalm. Det är en kommun som är känd för sina dekorationsmålningar och kyrkofönster i dess trappuppgångar.

Räknar de på jobben?

Företaget har en kontaktperson som alltid är ute på vägarna och räknar på nya jobb kostnadsfritt. Det är en av många anledningar till varför företaget har lyckats skaffa sig så många kunder genom åren. En annan anledning är att de arbetar med en nöjd kundgaranti som deras kunder har uppskattat något enormt och prisat de för. Företaget arbetar även alltid med en och samma personliga kontaktperson som sköter all den dagliga kommunikationen med kunderna.

Kontakta företaget direkt för en kostnadsfri offert så återkommer de inom loppet av ett dygn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *