Planera bohagsflytt i Stockholm

Att planera en bohagsflytt i Stockholm är inte den lättaste uppgiften. Att flytta överlag är ett stort och omfattande projekt, inte minst om det är i Stockholm. Det är mycket som ska förberedas för att flyttdagen ska fortgå så effektivt och smärtfritt som möjligt. Mycket tid går åt till planering och att förbereda sig inför bohagsflytten. Faktum är att du kan börja förberedelserna flera månader innan.

Tidiga förberedelser inför bohagsflytt Stockholm

När du ska utföra Svensk bohagsflytt stockholm kan du börja förbereda den redan tre månader innan flytten. Så tidigt i processen kan det vara bra att se över dina abonnemang. Vissa abonnemang har nämligen tre månaders uppsägning, vilket kan vara bra att vara medveten om ifall du vill säga upp något. Se därför över vilka abonnemang du har, vilka du eventuellt vill säga upp, och skicka in flyttändringar till leverantörer i god tid. När du börjar ta dig närmare flyttdagen, cirka två månader innan flytten, kan du börja rensa i biutrymmen. Titta i garage, förråd och källare och gå igenom alla dina ägodelar. Kanske har du saker du vill göra dig av med innan flytten för att slippa släpa med dig det till den nya bostaden. Sälj ägodelar, skänk till second hand och släng skräp som som du säkerligen samlat på dig under årens gång.

30 dagar innan flytten

En månad innan din bohagsflytt i Stockholm kan du fortsätta med de tidiga förberedelserna inför flytten genom att bland annat beställa eventuell flytthjälp. För en bohagsflytt i Stockholm kan du dra stor nytta av att få hjälp av ett professionellt flyttföretag. Det är även dags att beställa eller köpa packningsmaterial som flyttkartonger, tejp, bubbelplast och dylikt. Efter allt är införskaffat kan du börja packa genom att börja i biutrymmen och avsluta med de saker du använder mest.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *