Professionell rörmokare i Nyköping

För några månader sedan hade jag stora problem med avloppet i badrummet, vattnet rann inte undan i handfatet och i duschen. Jag insåg att jag måste hitta en rörmokare i Nyköping.

En rörmokare i Nyköping

Jag började söka efter en rörmokare i Nyköping och jag hittade vad jag sökte. När jag fick veta vad en rörmokare kan göra så förstod jag att mitt problem med avloppet skulle de med lätthet kunna hjälpa mig med.

Rörmokaren kom, det behövde jag inte vänta länge på, och det var en otrolig rörmokare Nyköping som jag fick hjälp av. Jag blev så imponerad av det jobb som han gjorde hos mig att jag bokade en tid för att få mina röranslutningar och de golvbrunnar jag har besiktigade.

Slutet gott allting gott

Jag hade aldrig trott att det skulle vara så lätt att hitta en rörmokare i Nyköping och som snabbt kunde komma och fixa problemet jag hade. Det tog inte heller lång tid så kom rörmokare i Nyköping och besiktigade alla mina golvbrunnar och röranslutningar.

De informerade också om att jag kunde få ROT-avdrag med 30 procent på kostnaderna, det var ju helt perfekt. Jag hade inte haft en tanke på att jag kunde få ROT-avdrag men det fixade rörmokaren, helt perfekt för mig.

Jag fick bra service, snabb hjälp och information om allt jag behövde veta. Det var en mycket professionell rörmokare jag fick tag i. Nu vet jag att om jag i framtiden behöver en rörmokare så kan jag bara lyfta luren och ringa så får jag snabbt hjälp av professionella yrkesmän. Jag har berättat detta för mina bekanta och de blev också oerhört imponerade över att det gått så snabbt för mig att få hjälp av en mycket kunnig rörmokare.

Nu kan jag duscha och spola vatten i handfatet utan problem, stort tack till rörmokaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *