Relining i Göteborg – praktiskt alternativ

Behöver du hjälp med att utföra en relining i Göteborg? En relining är ofta ett väldigt bra alternativ till en renovering eller ett byte av en avloppsstam. Under förutsättning att rörsystemet är i sådant skick att en relining går att genomföra är en sådan betydligt billigare än en renovering eller ett byte.

Genomför relining i Göteborg

Relining är ett sätt att förnya ett rörsystem utan att byta ut det. Det finns en annan term som också används för relining: rörinfodring. Den sistnämnda illustrerar kanske på ett tydligare sätt vad det handlar om. Genom Effektiv Relining Göteborg klär man rörens insida med en plastfilm. Denna plastfilm sprutas in i rören med tryckluft och när filmen torkar så skapar detta ett nytt rör som är självbärande. Detta gör att rören rent funktionellt blir som nya igen. Relining är betydligt billigare än stambyten och storskaliga renoveringar. En annan fördel med relining jämfört med stambyte är att det förstnämnda är mindre omfattande. Om man till exempel utför en relining i en hyresfastighet så kan de som bor i fastigheten bo kvar under tiden då jobbet pågår.

Återkommande stopp i avloppet

Om din fastighet drabbas av stopp som återkommer gång på gång trots upprepade spolningar så kan detta vara ett tecken på att avloppsstammen behöver renoveras eller behöver rörinfodras. Relining går att genomföra i alla slags fastigheter: villor, hyreshus och så vidare. Under den period då reliningen genomförs ordnar VVS-företaget vanligtvis en koppling förbi rörsystemet så att vatten och avlopp fortsatt fungerar under arbetets gång. Så om rörsystemet i din fastighet börjat bli slitet är relining en bra åtgärd att efterforska. VVS-företag kan oftast utföra en kostnadsfri besiktning av rörsystemet ifråga för att avgöra om det är möjligt att genomföra en relining eller inte. Ibland är rörsystemet förstås så slitet att det måste bytas ut helt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *