Tjänster

Thunbergs glas hjälper dig med allt i från inglasning av altaner, fönsterbyten, till skräddarsydda lösningar, nedan kan du läsa mer om de olika tjänster företaget erbjuder.

Bilglas – Har olyckan varit framme? Ring Thunbergs glas!

Företaget kan oftast ta hand om din bil på en gång. Lämnar du bilen på morgonen så får du tillbaks den på eftermiddagen. Stenskottsslagning tar de på drop-in i mån av tid eller så bokar du en tid, tidsåtgång ca 30 min. Självrisken varierar mellan bilagen från 0 till 200 kr. Kolla ditt försäkringsbesked. De sköter all kontakt med försäkringsbolagen, du betalar bara självrisken till dem. De tar även hand om din veteranbil, t.ex. nytillverkning av rutor. De är ett auktoriserat bilglasmästeri och Dekra besiktigat.

Solfilm / toning av bilglas

De kan erbjuda en mängd olika typer av solfilm till din bil. Vill du sänka temperaturen i din bil för eventuella husdjur eller bara att det ska se snyggt ut. hör med oss, de har många års erfarenhet av solfilm och har diplomerade montörer. Boka en tid, lämna bilen på morgonen och hämta på eftermiddagen. De använder sig av kvalitetsfilm med garantier. Har du varmt på kontoret eller hemma? Hör med dem så kan de hjälpa dig med detta. De har även insynskyddsfilmer.

Altaninglasning – Ska du glasa in altanen/balkongen?

De erbjuder kompletta lösningar för din altan eller balkong. Finns alternativ för både enklare och isolerade lösningar. Profilerna kommer i färgerna vitt eller natureloxerat ( aluminium ) men om du vill ha i en speciell kulör så ordnar de det. De har öven tak för din uteplats. Hör av dig för mer info och prisförslag.

Badrum – Bygger du nytt eller renoverar?

De säljer olika typer av duschdörrar, måttanpassade efter dina behov. För den som vill så kan dessa monteras själva men de hjälper gärna till med monteringen om så önskas. De kan hjälpa dig med all typ av badrumsglas t.ex. • duschdörrar • skärmväggar • bastudörrar • hyllor • hyllbeslag • speglar. Självklart använder sig av säkerhetsglas efter gällande normer.

Inredningsglas – Bygger du om hemma?

Företaget kan erbjuda ett stort urval av olika typer av inredningsglas, så som glasdörrar med eller utan karm, olika typer av trycken, med eller utan lås, mönsterglas. Eller glas som stänkskydd i kök, mät själv eller låt dem göra jobbet. Det är bara din fantasi som sätter gränser.

Räcken

De har kompletta satser för trappräcken, poolräcken m.m. Både för inomhus- och utomhusbruk. Det finns en mängd olika stolpar och fästen för olika sorts montering.

Glasbord

Här är det endast din fantasi som säter gränsen. Fyrkantiga, rektangulära, ovala, runda eller helt efter egen design. Deras leverantör skär ut ditt bord med vattenjet.

Garderobsdörrar

Kom och titta på företagets fina lösning med skjutbara garderobsdörrar. Dessa går att få med olika fyllningar och givetvis måttanpassade, smart lösning för att få dörren att stanna på rätt ställe.

Speglar

Behöver du en spegel i ett speciellt mått, en ovanlig design? Hör av dig till dem så kan de kan hjälpa dig ta fram just det du behöver.

Skjutdörrar

De hjälper dig montera och installera skjutdörrarna så de får en bra passning och inte går trögt eller fastnar.

Fogning

De har många års erfarenhet av fogning av alla slag. Allt från fasadfogning till badrum.

Båtrutor – nya glas till båten?

De fixar nya rutor till din båt i plast eller glas. Finns många olika färger och alternativ.

Akvarium / Terrarium – låt din fantasi flöda

De kan bygga ett dekorativt och snyggt akvarium eller terrarium till dig. Vill du ha konstiga vinklar eller lite udda utformning så kom in till dem så ska dem sy ihop något bra.

Altanbyggnation

De kan ombesörja hela din altanbyggnation, ring dem!

Specialförfrågningar – Behövs det en udda lösning?

Har du något som behöver lösas inom glas eller plast ”området”? Kom in till dem och diskutera så hittar ni en lösning som passar dig!