Det är väldigt viktigt att allting utförs på ett korrekt sätt när det talas om trappstädning i Stockholm. Trapphuset ska sopas och dammsugas, samtliga entrémattor ska tvättas och fönsterna ska putsas. Om det finns någon form utav reception så bör den även dammas av. Som du förstår så är det många olika små tjänster som ingår i en total trappstädning i Stockholm. Om den inte utförs på rätt sätt så kommer inte städningen hålla tillräckligt hög kvalité. Det är ab den anledningen som denna städfirma har lagt stort fokus på att utbilda sin personal inom alla områden. Då slipper de riskera att ett marginellt dåligt utfört arbete ska leda till att de förlorar en kund. I och med att de flesta bostadsrättsföreningarna har ett stort antal trappor så är det avtalskunder som man som städfirma absolut inte vill gå miste om.

Kostnaden för trappstädning i Stockholm

Undrar du också hur mycket trappstädning i Stockholm kostar? Det är en svår fråga då alla städfirmor som erbjuder trappstädning i Stockholm arbetar på olika och unika sätt. Vissa företag arbetar enbart med avtalskunder medan andra företag enbart utför engångs städningar som man får boka upp. När det kommer till dessa typer av uppdrag så brukar dock företagen allt som oftast arbeta med kontunerliga avtal. Det har att göra med att marginalerna är tighta inom trappstädning i Stockholm samt att marknadsföringen är dyr.

Vilka företag är duktiga?

Det finns många städfirmor som är duktiga i Stockholm. När det kommer till städbranschen brukar dock varenda firma enbart vara duktiga på en sak. Denna städfirma är utan tvekan den mest erfarna när det kommer att städa trapphus och fönsterputsning. Det har lett till att de är ansedda att vara den entreprenören som är bäst på att ta ett helhetsansvar för trapphus i Stockholm.

Kontakta dem direkt för en kostnadsfri offert så återkommer de inom loppet av 24 timmar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *