Vacker markis i Stockholm?

Tänker du köpa markis i Stockholm? Markiser är både snygga och praktiska. De ger huset en högre ”coolfaktor” och skyddar mot starkt solljus en varm sommardag. Du kan matcha markiser mot olika sorters fönster och husväggar, det bästa är att du kan välja i stort sett vilken färg som helst.

Vilken markis passar dig?

Är det markis, persienn eller gardin som du ska ha? Om du bor i Stockholm kanske du inte har samma möjlighet till att ha markiser på dina fönster som om du bor på landet. På en villa är markisen både en snygg designpryl och en praktisk installation, men något som också är snyggt är persienner i aluminium. Du kan ha persienner i både aluminium och trä beroende på resten av inredningen som du vill matcha med. En lamellgardin är också ett bra alternativ till markisen, den skyddar mot både ljus och värme. Om du har en balkong har du förmodligen en perfekt möjlighet att välja en vacker markis, det kan blir både ombonat och insynsskyddat.

Montera markis i Stockholm

Vilken firma ska man anlita? Det finns flera bra och erfarna markisinstallatörer om du installera en originell markis Stockholm kan du göra ett säkert och bra val. Det finns flera som har ett gediget sortiment av solskyddsprodukter som markiser och har lång erfarenhet av installation och rådgivning.

Anlita en firma som kan hjälpa till med alla sorters markiser som balkongmarkiser, terrassmarkiser, vanliga fönstermarkiser och vertikalmarkiser. Det finns också en exklusiv modell av vertikalmarkisen – zipscreen. Det är ett smart och stilrent solskydd som har en noggrant planerad design. En zipscreen löper lodrätt utefter hela fönstret som en tunn väv. Detta gör att utsikten inte påverkas.

Se till att du får hjälp med mätning och bedömning för att se vad som kan passa bäst. Det finns alltid prover att titta på och matcha med dina önskemål. Om du bokar en montering säkerställs att allting fungerar som det ska. Tänk främst på vilket behov du har, är det solskydd eller vill du hindra insyn. Det är både praktiskt och snyggt med markis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *